Generalitati
Acesta este website-ul oficial al SC Angst Ro SRL.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.angst.ro.
In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Angst Ro, va rugam sa nu utilizati acest site.
Accesul la prezentul site precum si folosirea lui este permisa numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, si cu Legea Statului Roman.

Drepturile privind proprietatea intelectuala

Toate materialele afisate sau furnizate pe Site-ul Angst sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisa utilizarea unuia sau ma mutor elemente prezente pe site-ul Angst, vanzarea acestora, transferul, modificarea, copierea, transmiterea, distribuirea, afisarea, reproducerea, publicarea sau utilizarea acestora in orice scop public sau comercial, fara acordul scris acordat in prealabil si in mod expres de catre Angst.
Continutul acestui site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si incalcarea acesteia atrage sanctiunile penale, civile sau de orice alta natura prevazute de legislatia in vigoare. Angst epoate modifica, suspenda sau intrerupe functionarea site-ului in orice moment, inclusiv disponibilitatea oricarei functii, baze de date sau continut.

Angst poate de asemenea stabili anumite limite asupra functiilor sau serviciilor sau va poate restrictiona accesul la site-ul Angst sau parti ale acestuia, fara notificare prealabila si fara a atrage raspunderea sa. Prin acesti Termeni si Conditii nu vi se acorda nici o licenta de utilizare a oricareia dintre marcile sau a oricarui element protejat de dreptul de autor aflat pe site-ul www.angst.ro.

Acord
Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Orice continut din cadrul campaniilor publicitare sau al promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de S.C. Angst Ro sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului.

Prin acceptarea termenilor de folosire a site-ului 
www.angst.ro declarati ca ati luat la cunostinta de conditiile prezentate aici si ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate si introduse de SC Angst Romania intr-o baza de date, proprietatea sa, si folosite in scopuri statistice si de marketing direct, in interes propriu.
Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul site-ului web de la adresa www.angst.ro.Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata la adresa office@angst.ro.