Când semnăm
respectăm

Merinde Urbane este un brand semnat şi produs de Angst – unul dintre cei mai apreciaţi producători de produse din carne din România, recunoscut pentru atenţia acordată calităţii produselor sale.

Cele mai bune ingrediente, fără conservanţi

Sunt alese doar ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, de la parteneri locali de încredere. Nu sunt folosiţi conservanţi – astfel, toate produsele Merinde Urbane sunt curate. Pe etichetele produselor vei găsi doar ingrediente simple, uşor de înţeles.

Reţete create,
reţete reinterpretate

Fiecare fel de mâncare este gătit conform reţetelor autentice, fie că este vorba de preparate tradiţional româneşti sau internaţionale.

Gătite ca în bucătăria unui bistro

Bucătarii Merinde Urbane aleg doar sortimente hrănitoare pregătite cinstit, ca într-un mic bistro, şi le prepară din ingrediente naturale – întotdeauna de la zero.

Ambalate ca să le consumi în siguranţă

Merinde Urbane foloseşte ambalaje cu atmosferă protectoare, care garantează siguranţa alimentară şi menţinerea mâncării într-o stare cât mai apropiată de cea din momentul gătirii. În plus, o parte din acestea permit direct încălzirea în cuptorul cu microunde, astfel încât să te poţi bucura de prospeţimea şi gustul mâncării în doar câteva minute.

Salută-ne